^Πίσω στην αρχή
logo
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Get Adobe Flash player

Επίκαιρα...

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

 

Γνώση

Ο πρώτος δικτυακός μας τόπος

Τοπική ιστορία

Πολυγυριούχος

Κατεβάστε το νέο μας παιχνίδι γνώσεων για Android κινητά κάνοντας κλικ στην εικόνα.

Ρομποτική

Αλφαβητικός Κατάλογος

Εκπαιδευτικού Λογισμικού

Μετάφραση ιστότοπου

Greek Chinese (Simplified) English French German Italian Russian Spanish

Ο καιρός της πόλης

Οι επισκέψεις μας

0170615
Σημερινές
Μηνιαίες
Συνολικές
5
2848
170615

Η IP διεύθυνσή σας είναι: 10.2.5.13
Σήμερα: Απρ 29, 2024

Αγιασμός Σχολικού Έτους 2014-2015

Στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ο επίσημος αγιασμός της νέας σχολικής χρονιάς. Στην τελετή για την έναρξη των μαθημάτων εκτός από τους μαθητές του σχολείου μας, παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννης Γιώργου, ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής κ. Κούκος Δημήτριος και σχεδόν όλοι οι γονείς και κηδεμόνες.

Τον αγιασμό τέλεσαν οι σεβαστοί πατέρες Αντώνιος και Αρσένιος, εφημέριοι του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πολυγύρου, οι οποίοι ευχήθηκαν στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και τους μαθητές υγεία και προκοπή.

agiasmos1415-1 agiasmos1415-2 agiasmos1415-3 agiasmos1415-4 agiasmos1415-5

Ακολούθησε το καλωσόρισμα των μαθητών και οι ευχές προς όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου ιδιαίτερα για τα "πρωτάκια", από τον διευθυντή της σχολικής μονάδας κ. Ιωακείμ Μυλωνά, ο οποίος τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση τη σημασία που έχει η συνεργασία μαθητών, δασκάλων και γονέων για την επιτυχή λειτουργία του σχολείου. Επίσης αναφέρθηκε στα έργα που γίνονται στο σχολείο και ευχαρίστησε όλους αυτούς που συμβάλλουν σε αυτά.

Σύντομο χαιρετισμό και ευχές για μία γόνιμη σχολική χρονιά απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννης Γιώργου και ο Διευθυντής της Α/θμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής κ. Κούκος Δημήτριος.

Μετά τη λήξη του Αγιασμού, οι μαθητές μπήκαν στις τάξεις τους, γνώρισαν τους νέους δασκάλους τους και παρέλαβαν τα καινούρια τους βιβλία. Ταυτόχρονα στην αίθουσα της σχολικής βιβλιοθήκης πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση των γονέων των μαθητών που θα φοιτήσουν στην πρώτη τάξη από τον Διευθυντή του σχολείου.

Copyright © 2014. 2ο Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου Rights Reserved.